mandag 20. februar 2012

Avslutning 2050



17 februar avsluttet Charlottenlund vgs det 3 uker lange prosjektet Trøndelag 2050. Fylkesordføreren åpnet avslutningskonferansen og overvar de første foredragene fra elevene. Han var imponert over elevenes engasjement og innsats i elevarbeidet.

Elevene presenterte fremtidsløsninger for smartere strømsparing, grønne bydeler, kreativ bruk av fornybare energikilder, passivhus moduler,  og politisk engasjement som fremtidens løsninger for et grønnere Trøndelag. Alle 5 klasser fremførte sine prosjekter foran ca 200 publikummere som om de aldri hadde gjort noe annet, utrolig imponerende! Jeg var ikke den eneste læreren som ble både stolt og rørt over det de presterte!! 


Åpning av dagen

Fylkesordfører Tore O. Sandvik
innledet dagen med stor entusiasme for prosjektet.

Assisterende rektor Arne Øiås roser
elevenes innsats.


Elever presenterer løsninger for 2050.
En klasse ble premiert med tur til Bessaker vindpark sammen med Trønderenergi, og en annen vant tur med NTE til Meråker kraftstasjon. Gratulerer til dere alle!!!

Ingrid Vik fra Trønderenergi og 
Morten Gaustad fra GETEK var dagens dommere
- de hadde ingen lett oppgave!

1 kommentar:

  1. Fantastisk at både minister og fylkesordfører setter av tid til dette! Det også vil nok påvirke elevene endel vil jeg tro. Artig at det går an å få til noe slikt med så mange elever og lærere involvert, og at næringslivet og topp politikere stiller er jo supert!! Tenk om flere kunne jobbet slik på skolen, da ville nok flere elever syntes skole var gøy!!

    SvarSlett