tirsdag 14. februar 2012

Dette er fremtiden!


Vi er også en del av et større pilotprosjekt:

Centre for Sustainable Energy Studies - CenSES er et nasjonalt forskningssenter for miljøvennlig energi (FME Samfunn). Senteret skal bidra til et bedre kunnskapsgrunnlag for å fremme et mer miljøvennlig energisystem. Hovedmålet er å styrke forståelsen av de økonomiske, politiske, sosiale og kulturelle sidene ved utvikling og innføring av ny fornybar energi og miljøteknologi.

Senter for fornybar energi - SFFE er et virtuelt senter som eies av NTNU, SINTEF, IFE og UiO. Målet til SFFE er å øke kvalitet, effektivitet og omfang av undervisning, forskning, utvikling og innovasjon innen fornybar energi i Norge. SFFE jobber for å koordinere kompetanse, forskning og utdanning ved eierinstitusjonene

Charlottenlund videregående skole skal i samsvar med Læreplanverket og Opplæringsloven med forskrift drive en god opplæring. Charlottenlund videregående skole skal i tråd med fylkeskommunale planer være en regional utviklingsaktør. Charlottenlund vil satse på utvikling av passivhus og byggtekniske forhold rundt dette, samt satsing på solenergi som fornybar energikilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar